Wesseling Tuinen

Welke bestemming krijgt uw stem: Stichting Doe-Tuinen Haarlem

Stel, u bent aan het werk in de moestuin en wilt de gewassen water geven. U gebruikt liever geen kostbaar drinkwater. Dat zou in meerdere opzichten zonde zijn. Zeker wanneer zich naast uw moestuin open water bevindt. Echter, om aan dat water te komen heeft u slechts toegang tot een oude vlonder van verrot hout. Dat maakt het een hele onderneming om uw gieter met water te vullen. Bovendien is dat verre van veilig. Zeker wanneer u niet meer zo vlug en kwiek bent als weleer. Wat doet u dan??

Dan hoopt u op voldoende stemmen, zodat u als deelnemer van de Goede-Doelen-Actie van Wesseling Tuinen voldoende geld ontvangt om een zwengelpomp te plaatsen. Daarmee kunt u veilig en eenvoudig uw gieter vullen, zonder kostbaar drinkwater te hoeven gebruiken.

Voor de Cornelia Westendorptuin, een van de tuinen van Stichting Doetuin Haarlem, is zo’n zwengelpomp voor meer dan 90 moestuintjes, om die reden meer dan welkom! Helaas is daar nu geen geld voor, dus toen wij vroegen naar de bestemming van de cheque, hoefde men daar niet lang over na te denken.

Want toeval of niet, zo’n zwengelpomp kost precies € 750,00
Mocht uw stem niet toereikend zijn, dan is dit bedrag misschien met giften te verkrijgen. En ach, we waren ook al zo brutaal om een oproep te plaatsen voor Imkerijvereniging Haarlem en Speeltuin 't Paradijsje, dus waarom niet vragen naar een bijdrage waarmee veilig en verantwoord in de tuin kan worden gewerkt voor Stichting Doe Tuinen Haarlem?

Benieuwd wat u nog meer kunt doen voor stichting doetuinen? Of wat stichting Doetuinen voor u kan betekenen? Neem gerust een kijkje op de website van Doe-Tuinen Haarlem. 

 

Naar het overzicht
Route
Route
© 2023 Wesseling Tuinen • Realisatie STUDIO2B