x
Volg ons op facebook Volg ons op LinkedIN
Webontwerp: Studio2B
Open menu

stem op het goede doel

De poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen!

 

Zoals inmiddels al traditie begint te worden, komen wij dit jaar voor het 4e jaar op rij met een 3-tal goede doelen waar u op mag stemmen.

DE UITLEG

U krijgt het gehele jaar de gelegenheid om goede doelen aan te
dragen die aan het einde van het jaar meedingen naar een cheque t.w.v. €750,00

Dit bedrag is ontstaan uit de kosten die normaliter worden gemaakt bij het versturen van kerstkaarten. Daar zijn wij mee gestopt om dat bedrag te kunnen schenken aan een goed doel.

Uit de inzendingen die wij ontvangen, maken wij een lijst met 3 goede doelen. Waar mogelijk, afhankelijk van de inzendingen die wij binnenkrijgen, maken wij een selectie die bestaat uit 3 categorieën. Te weten een goed doel dat zich inzet voor de natuur, één die zich inzet voor dieren en één die zich inzet voor mens en maatschappij.

Is er een goed doel genomineerd, maar heeft deze in voorgaande jaren niet gewonnen? Dan mag deze opnieuw ingezonden worden voor deelname.

In onze seizoens-nieuwsbrief van september en via onze sociale media, maken wij bekend welke 3 goede doelen dat jaar zijn genomineerd. Vanaf dat moment kunt u stemmen. In december, de week voor kerst, wordt de cheque overhandigd.

HOE KUNT U STEMMEN

Hieronder staan de nominaties voor dit jaar. U kunt op onderstaande foto’s en of  de naam van het goede doel klikken om meer te weten te komen over het goede doel. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, kunt u onder de foto’s uw stem uitbrengen.

LET OP!

Startdatum poll: zondag 1 november.

Sluitingsdatum poll:
ma 14 december, u kunt nog tot en met zondag 13 december uw stem uitbrengen.

Bekendmaking winnaar: woensdag 16 december

behoort u als genomineerde dit jaar tot de winnaar? Houdt u er dan rekening mee dat wij op dinsdag 22 december de felbegeerde cheque t.w.v. 750 euro komen uitreiken.

 Klik op de onderstaande foto's voor informatie over de instanties.

Vogelwerkgroep Bos der Omarming Haarlemmer Kweektuin

    

 


 

Opmerking:
In het kader van de privacy, zullen de door u ingevulde gegevens in het formullier na sluiting van de poll van onze systemen worden verwijderd.