Wesseling Tuinen
Bel ons direct!

Even voorstellen: Speeltuin het Paradijsje

Een bijzonder plekje middenin de stad, waar uw kind in alle veiligheid kan spelen, klimmen en klauteren. Waar u uw kleine dreumes met een gerust hart zijn gang kan laten gaan, terwijl u geniet van de omgeving of even bijkletst met die ene vriendin. Een verborgen veilige plek, ontworpen voor kinderen tot 6 jaar om te spelen en voor ouders om te even te ontspannen. Bestaat zoiets?

 

JAZEKER! Achter de oude stadsmuren van Haarlem ligt zo’n plek verscholen. Als een goed bewaard geheim vindt u daar onze groene speelplek. Een waar paradijsje voor kinderen tot 6 jaar en hun ouders. Maak kennis met Speeltuin ’t Paradijsje op de Witte Herenstraat in Haarlem. We bestaan al 30 jaar. De kinderen die hier vroeger kwamen spelen komen nu terug als ouder waarbij ze deze plek nog steeds als uniek ervaren.

 

Aan iedereen is gedacht. Er is koffie en thee verkrijgbaar voor de ouders. De allerkleinste hebben soms verschoning nodig, dus kan er gebruik worden gemaakt van een omkleedkussen. Om verdere ongelukjes te voorkomen zijn er natuurlijk toiletten en er is divers speelgoed, waaronder fietsjes en loopauto’s. Maar als uw kind eenmaal de sluipheuvel heeft ontdekt of de spannende grote buis die dwars door de heuvel gegraven is, kan hij soms zomaar even de wereld om zich heen vergeten.

   

   

We willen een laagdrempelige speeltuin zijn en blijven. Dat betekent dat we voor iedereen toegankelijk willen zijn. Ook voor mensen met een kleine portemonee. De entree is slechts €1,00 en u mag uw eigen versnaperingen meebrengen. Voor ons bestaansrecht zijn we afhankelijk van vrijwilligers en giften. Denk daarbij aan het onderhouden van de speeltuin, of het beheer van onze marketing. Of misschien heeft u nog goed en veilig speelgoed waar uw kinderen uit zijn gegroeid. Elke hulp en gift is welkom.

Zo hopen wij nog minstens 30 jaar lang een paradijs te kunnen zijn voor de allerkleinste en hun ouders.

 

Bent u benieuwd naar ons Paradijs? Kom gerust een keertje beleven.

Op zondag en maandag zijn wij gesloten.
Verder zijn wij het jaar rond geopend van 10:00 tot 17:00 uur (m.u.v. feestdagen)

 

Tot snel!

Het team van Speeltuin het Paradijsje

 

Naar het overzicht
Route
Route
© 2021 Wesseling Tuinen • Realisatie STUDIO2B