Wesseling Tuinen
Bel ons direct!

Goede-doelen-actie 2021

Ook dit jaar kunt u weer uw stem uitbrengen op een goed doel. In dit nieuwsbericht leest u wat onze goede-doelen-actie is, wie de genomineerden zijn en natuurlijk hoe u kunt stemmen.

 

Hoe het begon

Het is alweer 6 jaar geleden dat wij besloten om geen geld meer uit te geven aan kerstkaarten en in plaats daarvan het bedrag dat wij daarvoor uitgeven, te schenken aan een goed doel. Inmiddels is het traditie dat wij aan het einde van het 3e kwartaal 3 genomineerde goede doelen kenbaar maken en dat u bepaald aan wie wij een cheque ter waarde van €750,00 overhandigen. De nominaties komen voort uit de suggesties die we gedurende het jaar ontvangen van onze klanten, lezers en trouwe volgers. (wij nodigen u hierbij dan ook van harte uit dit te blijven doen.) 3 genomineerden, omdat wij streven naar 3 categorieen, te weten; Mens & Cultuur, Milieu & Natuur en Dieren.

 

Hoe het werkt

Vanaf 5 november kunt u onderaan deze pagina uw stem uitbrengen. Tot die tijd kunt u nader kennis maken met de goede doelen. In de komende 3 weken stellen de genomineerden zich aan u voor en in de 3 weken die daarop volgen, vertellen zij nog iets meer over hun organisatie en wat zij van plan zijn met de cheque te doen. Zo weet u precies waar u op stemt. Bovendien is dit een hele leuke manier om de goede doelen de extra aandacht te geven die zij verdienen. Want wij hebben gemerkt dat het nog lang niet altijd bekend is wat er in de regio te doen en te beleven valt. En eerlijk is eerlijk, stiekem hopen wij ook dat we u hiermee op goede ideeen brengen en dat u kiest voor een inspirerend bezoek aan een van de goede doelen. Of dat u een abonnement aanschaft, een workshop volgt, zin krijgt in vrijwilligerswerk of zelfs een donatie doet. Allemaal manieren om bij te dragen aan het goede werk dat er wordt verricht.

U kunt de berichten van de goede doelen de komende weken hier lezen. Houd ook onze facebookpagina in de gaten voor actuele informatie.

 

De genomineerden:

 • Speeltuin ’t Paradijsje
  Hallo, wij zijn Speeltuin 't Paradijsje. In dit bericht stellen wij onszelf aan u voor.
  En hier vertellen wij wat onze plannen zijn met de cheque, wanneer wij deze met uw stem winnen.  
  Onze webiste doet het momenteel eventjes niet, maar op onze facebookpagina kunt u veel informatie vinden. Wie weet zien wij u binnenkort wel in de speeltuin. Tot snel! • Imkerij Haarlem
  Hallo, wij zijn Imkerij Haarlem. In dit bericht stellen wij ons hier persoonlijk aan u voor.
  Op woensdag 27 oktober volgt ons vervolgbericht. 
  Door op onze foto hieronder te klikken gaat u naar onze website voor nog meer informatie. 
  Wilt u helemaal goed op de hoogte blijven, like en volg ons op onze facebookpagina. En wie weet zien wij u binnenkort wel bij een van onze workshops.
  Tot snel! • Stichting Doetuinen Haarlem
  Hallo, wij zijn Stichting Doetuinen Haarlem. In dit bericht stellen wij ons hier persoonlijk aan u voor.
  Op woensdag 3 november volgt ons vervolgbericht. 
  Door op onze foto hieronder te klikken gaat u naar onze website voor nog meer informatie. 
  Wilt u helemaal goed op de hoogte blijven, like en volg ons op onze facebookpagina. En wie weet mogen wij u binnenkort ontmoeten in één van onze negen tuinen in Haarlem.
  Tot snel!

 

zo KUNT U STEMMEN

Op vrijdag 5 november 2021 opent hier de poll. Vanaf dan kunt u uw stem uitbrengen.

 

LET OP

Sluitingsdatum poll: maandag 13 december. U kunt nog tot en met zondag 12 december uw stem uitbrengen.

Bekendmaking winnaar: woensdag 15 december

Naar het overzicht
Route
Route
© 2021 Wesseling Tuinen • Realisatie STUDIO2B