x
Volg ons op facebook Volg ons op LinkedIN
Webontwerp: Studio2B
Open menu

nieuwsbrieven archief

Hieronder vindt u de laatste nieuwsbrieven die door ons zijn verzonden. 

Bijzondere weersomstandigheden...

Het heeft er alle schijn van dat koning winter zich vanaf a.s. zaterdag laat gelden. Er is sneeuw op komst, waarbij er tot wel 30 centimeter kan vallen. Lees meer »

Bijzondere weersomstandigheden...

Het heeft er alle schijn van dat koning winter zich vanaf a.s. zaterdag laat gelden. Er is sneeuw op komst, waarbij er tot wel 30 centimeter kan vallen. Lees meer »

Seizoensprikkels | jaargang 6, nummer 4 | december 2020

WE BLIKKEN TERUG OP EEN JAAR DAT BIJNA VOORBIJ IS Met nostalgische gevoelens luisteren we naar de Top 4000 en de verhalen achter de platen. Glühwein en warme chocolademelk zijn niet aan te slepen. Lees meer »

Bedankt!

Lees meer »

Seizoensprikkels | jaargang 6, nummer 3 | september 2020

Met een langste hittegolf ooit, massale vakantievieringen in tuinesië en een paar zeer onstuimige regenachtige dagen, laten we de zomer achter ons. De uiterste weersomstandigheden maakte het een ui... Lees meer »

Vakantieprikkels, juli 2020

Even weg van Corona, maar nog lang niet grensoverschrijdend, genieten we van een back to basic vakantie. Een vakantie die dit jaar misschien niet helemaal volgens plan verloopt. Lees meer »

Seizoensprikkels | jaargang 6, nummer 1 | maart 2020

Van de regen in de drup. Na een aantal natte, gure maanden waarbij we ons zo langzamerhand zorgen begonnen te maken om de natuur, hebben we nu te maken met een heel nieuw fenomeen. Lees meer »

Maatregelen Coronavirus

Maatregelen Coronavirus maandag 16 maart 2020 Geachte, Het Coronavirus heeft Nederland in zijn greep. De maatregelen die getroffen worden door de overheid treffen ons allemaal. Lees meer »

Seizoensprikkels | jaargang 5, nummer 4 | winter 2019

Gezellige drukte in de winkelstraten, mensen die gezellig met elkaar praten. Overal de geur van dennennaalden en glüwein. Verbeeld ik mij dat mensen aardiger en vrolijker zijn? Lees meer »

Kerstgroet!

Lees meer »

U mag weer stemmen!

U mag weer stemmen! Want ook dit jaar hebben wij met uw hulp weer 3 goede doelen uitgekozen die in aanmerking komen voor ons kerstkaartengeld. Voor diegene die onze jaarlijkse actie nog niet kennen... Lees meer »

Treurige mededeling!

Treurige mededeling! Een gewaardeerde collega waar we veel van hebben geleerd. Een harde werker met passie voor het vak, die we zullen missen in ons team. Lees meer »

Seizoensprikkels | jaargang 5, nummer 3 | herfst 2019

Een lucht vol prachtige kleuren in de vroege avond. Kleine spinragjes die ’s morgens vroeg langs je armen kriebelen. Ganzen die met veel lawaai hun komst aankondigen en de laatste rupsen die zich n... Lees meer »

Seizoensprikkels | jaargang 5, nummer 2 | zomer 2019

SEIZOENSPRIKKELS JAARGANG 5, NUMMER 2 De geur van vers gemaaid gras. Een zwoele zeewind door je haar terwijl je door de duinen fietst. De laatste loodjes voor de vakantie met een rosétje in de avon... Lees meer »

Seizoensprikkels | jaargang 5, nummer 1 | lente 2019

SEIZOENSPRIKKELS JAARGANG 5, NUMMER 1 Vrolijke gezichten op straat en luid gekwetter van vogels in de vroege morgen. De zon die zijn best doet om je gezicht te verwarmen en de eerste groene knoppen... Lees meer »

2018 in vogelvlucht | de Mannen van Wesseling

2018 IN VOGELVLUCHT Om maar even bij de termen te blijven. Het was tenslotte het jaar van de vogel. Daarom kwam er ook extra vogelnieuws van onze zijde. Lees meer »

Seizoensprikkels | jaargang 4, nummer 5, najaar 2018

SEIZOENSPRIKKELS JAARGANG 4, NUMMER 5 Drukbezochte kerstmarkten, glühwein, overal warmte en lichtjes binnen en buiten. Er hangt een sfeer van feestelijkheid en gezelligheid in de lucht met de still... Lees meer »

Seizoensprikkels | jaargang 4, nummer 4 | najaar 2018

SEIZOENSPRIKKELS JAARGANG 4, NUMMER 4 Hoor wie klopt daar kinderen,… Wie zoet is krijgt lekkers,… Misselijk worden van pepernoten en amandelspijs. De geur van kaneel en appelgebak. Maa Lees meer »

Seizoensprikkels | jaargang 4, nummer 3 | herfst 2018

SEIZOENSPRIKKELS JAARGANG 4, NUMMER 3 Een egel scharrelt in uw tuin op zoek naar een wintervoorraad. Een groep vogels trekt over op weg naar warmere oorden. Lees meer »

Herinnering AVG wetgeving + gebruik beeldmateriaal

Geachte relatie, Enige tijd geleden hebben wij u een schrijven doen toekomen m.b.t. de nieuwe privacywetgeving. Hier hebben wij tot op heden, van uw zijde, nog geen reactie van mogen ontvangen. Lees meer »

Herinnering AVG wetgeving + gebruik beeldmateriaal

Geachte relatie, Enige tijd geleden hebben wij u een schrijven doen toekomen m.b.t. de nieuwe privacywetgeving. Hier hebben wij tot op heden, van uw zijde, nog geen reactie van mogen ontvangen. Lees meer »

AVG wetgeving + gebruik beeldmateriaal

Geachte relatie, In verband met de nieuwe AVG wetgeving, zijn wij als bedrijf verplicht u op de hoogte te brengen van ons aangepaste privacybeleid en om onze relaties toestemming te vragen voor het... Lees meer »

AVG wetgeving en gebruik beeldmateriaal

Geachte relatie, In verband met de nieuwe AVG wetgeving, zijn wij als bedrijf verplicht u op de hoogte te brengen van ons aangepaste privacybeleid en om onze relaties toestemming te vragen voor het... Lees meer »

Tuinnieuws van onze mannen - juni 2018

TUINNIEUWS VAN ONZE MANNEN Zintuigen voor de zomer Bij alles wat wij doen delen wij graag onze kennis. Op die manier maken wij van uw tuin een ware beleving en zorgen wij ervoor dat al uw zintuigen... Lees meer »

AVG + Nieuwsbrieven

Geachte nieuwsbrieflezer, We passen deze maand ons privacybeleid aan, zodat u beter inzicht kunt krijgen in welke gegevens we verzamelen en waarom we ze verzamelen. Lees meer »

Tuinnieuws van onze mannen

TUINNIEUWS VAN ONZE MANNEN 2018-01 Blik op de toekomst De mannen van Wesseling aan het woord Dáárom accu-aangedreven tuinmachines Overweegt u zelf om tuingereedschap aan te schaffen? D Lees meer »

Goede Doelen Actie & Kerstgroet | Wesseling Tuinen | december 2017

UITREIKING CHEQUE POLL WINNAAR 2017 U weet het vast nog wel; enkele maanden geleden kondigden wij aan om, net als vorig jaar, het geld dat wij normaliter aan kerstkaarten en kalenders uitgeven te s... Lees meer »

Nieuws van de Mannen van Wesseling: op naar 2018!

Het beste kiekje U zult het niet zeggen na de winterse dagen van afgelopen week, maar het is echt nog steeds herfst! En dat betekent, dat u nog steeds kans maakt om winnaar te worden van het mooist... Lees meer »

Nieuws van de Mannen van Wesseling: Herfstachtig goed!

IN DEZE NIEUWSBRIEF: Glazenwassers en Spekkebijters Doe mee met onze fotoactie Stemmen voor het goede doel Herfst in de tuin Glazenwassers en Spekkebijters Zo worden de larven van een langpootmug o... Lees meer »

Nieuws van de Mannen van Wesseling: Lente is in aantocht!

IN DEZE NIEUWSBRIEF: Voor de vroege vogels Welkom in Zuid-Kennemerland Alles wat u nog niet wist over voorjaarsbloemen Planten scheuren? Een leuke prijsvraag ☞ Facebook VOOR DE VROEGE VOGELS Wij, d... Lees meer »

Goede Doelen Actie & Kerstgroet | Wesseling Tuinen | december 2016

UITREIKING CHEQUE ZEBRA-ZORG Weet u het nog? Enkele maanden geleden kondigden wij aan om het geld dat wij normaliter aan kerstkaarten en kalenders uitgeven , vanaf dit jaar te gaan schenken aan een... Lees meer »

Boomcadeau & Kerstgroet | Wesseling Tuinen | december 2016

WESSELING TUINEN GEEFT BOOMCADEAU AAN ECOSTYLE Op 20 mei van dit jaar opende ECOstyle feestelijk haar deuren op het Ecomunitypark te Oosterwolde. Ecomunitypark is een uniek ecologisch werklandschap... Lees meer »

Uw mening telt, Plannen voor volgend jaar en Egelvriendelijkheid | Wesseling Tuinen | oktober 2016

Wij willen een goed doel steunen! Graag uw mening! In plaats van onze gewaardeerde kalender en kerstkaart, willen wij in het vervolg jaarlijks een bedrag schenken van € 750,00. W Lees meer »

Met Wesseling Tuinen viert u écht vakantie! | 2016 # 02

ZO VIERT U ÉCHT VAKANTIE! Vakantie! Ontspannen rustig aan en niets moet. Daar denkt uw gazon heel anders over. Bij thuiskomst kunt u direct aan de slag met de grasmaaier! Weg ontspannen gevoel. Lees meer »

Nieuwsbrief Wesseling Tuinen, maart 2016

OUDE WIJN IN NIEUWE ZAKKEN - Dit gezegde betekent zoiets als: een nieuwe presentatie van iets dat bekend en vertrouwd is. Vrij naar de Bijbel, Mattheüs 9 vers 17 om precies te zijn. Lees meer »

Nieuwsflits Wesseling Tuinen, april 2015

Ecostyle Ultima Andere manier van onkruid bestrijden Met de aanhoudende politieke onzekerheid, de veranderende wetgeving en de negatieve berichten rondom glyfosaat willen wij als Wesseling Tuinen o... Lees meer »