x
Volg ons op facebook Volg ons op LinkedIN
Webontwerp: Studio2B
Open menu

Maatregelen coronavirus

Laatste update maandag 14 december

Het Coronavirus heeft Nederland in zijn greep. De maatregelen die getroffen worden door de overheid treffen ons allemaal.
Ook wij nemen maatregelen om zowel u als onze werknemers in bescherming te nemen tegen het Coronavirus. De meest recente updates leest u hier:

Om het werk veilig te laten plaatsvinden hebben we de volgende maatregelen getroffen:

  • Indien overleg plaatsvindt, zullen wij naar richtlijn van RIVM ook minimaal 1,5 meter afstand in acht nemen.
  • Er zal zo min mogelijk contact met u worden gezocht. Zo zal er bijvoorbeeld in de bedrijfsauto worden gepauzeerd.
  • Bij toiletbezoek zullen we zowel vóóraf als achteraf de handen ontsmetten.
  • Bij ziekteverschijnselen vanuit onze kant, blijven we afwezig.
  • Wij werken in verschillende ploegendiensten, zodat we niet allemaal gelijktijdig starten en klaar zijn met werken. Daarmee kunnen we ook op het bedrijf voorkomen dat we met veel personen ineens in 1 ruimte zijn.
  • Wanneer we buiten het werk om in openbare gelegenheden zijn, bijvoorbeeld om onze auto’s af te tanken, doen we handschoenen aan. Pinapparaten bedienen we contactloos en bonnetjes nemen we niet met onze blote handen aan. Zodra we de openbare gelegenheid hebben verlaten, ontsmetten we onze handen.

Wat kunt u doen?

  • Indien u ziekteverschijnselen heeft, roepen wij u dringend op om ons vooraf te informeren.
  • Neem sociale distantie, net als wij, in acht.
  • Blijf als het kan binnen. Zelfs overleg kan plaatsvinden wanneer u binnen bent en wij buiten staan.
  • Plaats zeep en een keukenrol bij het toilet dat wij mogen gebruiken, zodat wij veilig onze handen kunnen ontsmetten. Wij kunnen onze handen drogen aan de keukenrol, waarna we de doekjes kunnen weggooien. Dat is het meest hygiënisch.

Wat betekenen de maatregelen voor u?

Wij zullen de geplande werkzaamheden waar mogelijk volgens afspraak uitvoeren. Echter, kunnen de werkzaamheden langer duren doordat wij de teams die aan het werk zijn verkleinen. Ook kan het voorkomen dat u een ander koppel aan het werk krijgt, dan in eerste instantie gepland was.

Tevens zijn we afhankelijk van onze leveranciers. Ook zij worden getroffen door het Coronavirus, waardoor er steeds minder tijdig kan worden geleverd. In sommige gevallen zullen wij zelfs moeten uitwijken naar alternatieven. Er zijn gelukkig nog geen ziekmeldingen binnen ons bedrijf. Wij zullen er alles aan blijven doen om het werk veilig te laten plaatsvinden. En hopen daarbij op uw medewerking en begrip.

Mocht u na het lezen van deze brief vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar: 023 - 526 4007

Wesseling Tuinen
Directie

Naar het overzicht