x
Volg ons op facebook Volg ons op LinkedIN
Webontwerp: Studio2B
Open menu

Steun ook een goed doel!

Wellicht bent u zelf ook nieuwsgierig naar het Vogelhospitaal? Of wilt u uw vogelkennis verrijken? Zet dan alvast 30 maart 2019 in uw agenda en kom naar de open dag van het Vogelhospitaal! Tijdens deze leuke en informatieve dag kunt u o.a. deelnemen aan een rondleiding en worden er leuke activiteiten georganiseerd voor uw (klein)kinderen.

Wilt u net als De Mannen van Wesseling ook graag een van deze goede doelen steunen? Dat kan!


STEUN HET LANDJE VAN BOER

Het Landje van De Boer is een onafhankelijke, ongesubsidieerde stichting. U steunt het Landje van de Boer door vriend te worden. Als vriend van het Landje van de Boer krijgt u korting op allerlei leuke activiteiten. 
Klik op de button voor meer informatie over Het Landje van Boer!


STEUN HET VOGELHOSPITAAL

Het vogelhospitaal is afhankelijk van donateurs en organiseert het hele jaar door diverse inzamelingsacties. U kunt het Vogelhospitaal financieel steunen. Maar er zijn ook andere mogelijkheden om hen te steunen. Bijvoorbeeld door vrijwilliger te worden. Een andere inkomsten bron voor het Vogelhospitaal is de verhuur van vergaderruimtes. Kunt u gelijk een kijkje nemen achter de schermen.
Klik op de button voor meer informatie over het Vogelhospitaal!


STEUN DE STAMPERTJES
Ook De Stampertjes zijn afhankelijk van giften, fondsen en legaten. Zij zijn het meest geholpen met donaties. Dat in de vorm van een financiële bijdrage. Maar ook met speelgoed, een helpende hand bij het onderhoud van de accommodatie en dergelijke zijn zij erg geholpen. Doet u graag een donatie in natura? Neem dan eerst contact met hen op om af te stemmen wat er nodig is.
Klik op de button voor meer informatie over De Stampertjes!

Namens de goede doelen willen wij u hartelijk danken voor uw stem en wensen u hele fijne feestdagen.

De Mannen van Wesseling

Naar het overzicht