x
Volg ons op facebook Volg ons op LinkedIN
Webontwerp: Studio2B
Open menu

Ontzorgen

Het is zo’n term, ontzorgen. Maar wanneer u klant bent bij Wesseling dan weet u dat wij een geheel eigen wijze hebben om die term in de praktijk te brengen. Als hovenier zijn we natuurlijk altijd bezig om uw tuin zo mooi en gezond mogelijk te houden of te maken. Maar die wens gaat altijd hand in hand met onze behoefte om het u naar de zin te maken. Niets is ons te gek. Zo zorgen we bij een aantal van onze klanten voor de planten, de bakken en zelfs de planten binnen als ze op vakantie zijn. En als u dat wilt, halen we ook nog wel even de postbus leeg of brengen we het grofvuil voor u weg. Dat is ontzorgen à la Wesseling.

Sinds begin van dit jaar is Hovenier Wesseling op onze Buitenplaats Kareol met 18 appartementen in Aerdenhout werkzaam. Alhoewel deze periode natuurlijk te kort is om een afgewogen mening te kunnen hebben over de samenwerking wil ik toch enkele eerste bevindingen benoemen.

‘Ontzorgen van de klant’ staat hoog in het vaandel van Wesseling en dat lijkt gemakkelijk maar is nog niet zo eenvoudig waar te maken. Daar is heel veel ervaring, inzet, kennis, liefde voor het vak en betrokkenheid voor nodig. Ontzorgen vergt een bepaalde manier van denken zowel voor de individuele medewerker als voor team als geheel.

Onze ervaring is dat de teams hun taken duidelijk waarmaken maar ook de individuele medewerker drukt het positieve Wesseling-stempel op zijn werk. Men kijkt naar de grote lijnen, bijvoorbeeld naar de historische achtergrond maar legt ook accenten op details, die het geheel versterken of er een nieuwe wending aan geven.

Na een jarenlange prettige samenwerking met beregeningsbedrijf Amazone (onderdeel van Wesseling) zijn wij blij nu ook de hovenierstak aan de bos- en tuintaken te hebben kunnen toevoegen.

Gedrevenheid maakt het verschil!

Mevrouw A. Gort-ten Hoonte