Wesseling Tuinen

Leer/werkovereenkomst Niveau 4 (BBL)

Wil jij wat je de afgelopen jaren hebt geleerd naar een hoger niveau te tillen? Dan wordt het tijd dat je kennis maakt met De Mannen van Wesseling.

Als jij straks 4 dagen aanwezig bent bij je leerbedrijf, dan snappen we dat je kritisch bent over het bedrijf waar je terecht komt.

Wij begrijpen dat je niet alleen komt om iets te leren, maar dat je ook komt om een onvergetelijke start van je carrière te maken. Jij zoekt een bedrijf waar het klikt, waar je belachelijk veel leert en waar je een grote kans hebt dat je mag blijven zodra je dat felbegeerde papiertje eindelijk op zak hebt.

Nieuwsgierig? Lees hier meer

Wij zijn Wesseling Tuinen, het leukste leerbedrijf uit de regio. We werken voornamelijk in Zuid-Kennemerland. In diezelfde regio staan wij bekend als 'De Mannen van Wesseling'. (Maak je geen zorgen, daar horen vrouwen ook bij. Vraag maar aan Aniek)

Wij zijn geen gewoon hoveniersbedrijf. We zien onszelf meer als groen kenniscentrum. We delen namelijk graag onze kennis en expertise met elkaar, met onze klanten en met onze leveranciers. Waarom we dat doen? Simpel! Zo houden we iedereen met wie wij samenwerken betrokken en dat werkt heel prettig met elkaar.
Maar wat we misschien nog wel belangrijker vinden is de zorg voor een gezonde biodiversiteit.

Door onze kennis te delen, maken onze klanten vaak andere 'groenere' keuzes. Het contact met de klant vinden wij dus heel belangrijk. Wat ons verder kenmerkt is dat we elkaar graag stimuleren om het allerbeste uit onszelf te halen. Daardoor zijn we vaak op uitdagende projecten te vinden. Het woord 'saai' kennen wij niet.

Als je aan onze klanten zou vragen wat ons kenmerkt, dan zul je ongetwijfeld horen dat we de tijd voor hen nemen, (we zijn immers kennis aan het delen) dat we altijd net iets meer voor ze doen (zoals de post op tafel leggen als ze niet thuis zijn) en natuurlijk dat we hartstikke gezellige vakmannen zijn.

Wie ben jij?

Jij bent niet op zoek naar het eerste het beste leerbedrijf. Je volgt tenslotte een opleiding op niveau 4, dus je mag ondertussen wel wat verwachten van jouw leerplek. Jij weet heel goed wat je wilt en daarom ben je kritisch.

Dat komt goed uit, want wij zoeken niet de eerste de beste leerling. Integendeel! Wij zijn op zoek naar de mensen die aantoonbaar een groen hart hebben. Jij hebt net als wij passie voor alles dat groeit en bloeit en door die passie op ons over te brengen, weet je ons te overtuigen om jou aan te nemen. Natuurlijk kom je bij ons om te leren, maar dat is geen excuus om het jezelf gemakkelijk te maken. Jij gaat, binnen jouw kunnen, voor het beste resultaat. Gewoon, omdat je net als ons blij wordt wanneer je mooie dingen mag opleveren, als die lach op het gezicht van de klant verschijnt en als je weet dat er mede door jou toedoen weer een bijdrage is geleverd aan het herstel van de biodiversiteit. Helemaal ideaal is het als jij een VCA basiscertificaat hebt, of bereid bent om deze te halen.

Wat bieden we nog meer, behlave een leuke leerplek?

Hoe verder?

Optie 1
Link naar het bijhorende stageformulier op de stagemarkt aan.
Vul het formulier in en stuur hem op.

Optie 2
Een beller is sneller. Pak je telefoon en bel ons rechtstreeks. Je kunt vragen naar Ruud van Petten.
Ons telefoonnummer is 023 526 40 07

Het is wel handig dat je je even voorbereidt voordat je belt, want de kans is groot dat Ruud van alles van je wil weten. Zoals de reden dat je voor Wesseling Tuinen kiest en waarom wij voor jou willen kiezen.


Tot snel!
De Mannen van Wesseling

Route
Route
© 2023 Wesseling Tuinen • Realisatie STUDIO2B