Wesseling Tuinen

Vacature Allround Hovenier

Kom jij binnenkort bij ons de bloemetjes buitenzetten?

Steeds meer tuinbezitters maken kennis met De Mannen van Wesseling. Het lijkt wel of iedereen een ‘Wesselingtuin’ wil. We kunnen dus wel wat hulp gebruiken.
En niet zomaar hulp, maar jouw hulp! Tenminste, als je:

Daar krijg je natuurlijk minstens zoveel voor terug. Wat dacht je van:

Wie is dan die leuke werkgever?

Wij zijn Wesseling Tuinen. In de regio Zuid Kennemerland, waar we voornamelijk actief zijn, staan we beter bekend als De Mannen van Wesseling.
Wij zijn geen gewoon hoveniersbedrijf. We zien onszelf meer als groen kenniscentrum. We delen namelijk graag onze kennis en expertise met elkaar, met onze klanten en met onze leveranciers. Waarom we dat doen? Simpel! Zo houden we iedereen met wie wij samenwerken betrokken en dat werkt heel prettig met elkaar.

Maar wat we misschien nog wel belangrijker vinden is de zorg voor een gezonde biodiversiteit. Door onze kennis te delen, maken onze klanten vaak andere 'groenere' keuzes. Het contact met de klant vinden wij dus heel belangrijk. Wat ons verder kenmerkt is dat we elkaar graag stimuleren om het allerbeste uit onszelf te halen. Daardoor zijn we vaak op uitdagende projecten te vinden. Het woord 'saai' kennen wij niet.

Als je aan onze klanten zou vragen wat ons kenmerkt, dan zul je ongetwijfeld horen dat we de tijd voor hen nemen, (we zijn immers kennis aan het delen) dat we altijd net iets meer voor ze doen (zoals de post op tafel leggen als ze niet thuis zijn) en natuurlijk dat we hartstikke gezellige vakmannen zijn.

Nieuwsgierig geworden?

Pak de telefoon en bel naar het volgende nummer: 023 526 4007

Je kunt vragen naar Ruud van Petten.
Simpel toch?

Oké, je hoeft dan geen motivatiebrief te schrijven, maar bereid je wel een beetje voor, want Ruud zal je onder andere vragen waarom jij graag onze nieuwe allround hovenier wilt zijn en wat jou uniek maakt. Enneh… een nieuwsgierige en leergierige hovenier heeft natuurlijk zelf ook vragen aan ons.

 

 

Tot snel!

Route
Route
© 2022 Wesseling Tuinen • Realisatie STUDIO2B