x
Volg ons op facebook Volg ons op LinkedIN
Webontwerp: Studio2B
Open menu

Even voorstellen: TImo

Wat heb jij met tuinen?

tjé, lastige vraag. Ik ben gewoon zo graag buiten, dat ik hier nooit over heb nagedacht. Ik weet wel dat ik het niet fijn vind om veel binnen te zijn. Buiten ben ik veel meer ontspannen. Buiten zit ik lekkerder in mijn vel. Letterlijk! Niet voor niets heeft men het over ‘gezonde buitenlucht.’ Zo ervaar ik het ook echt. Wanneer ik dat vertaal naar tuinen dan is het hoveniersvak niet alleen een manier voor mij om buiten te zijn. Elke dag zie ik weer bijzondere verschijnselen en nieuwe dingen. Geen dag is hetzelfde. Ook het klantcontact maakt mijn werk leuk. Ik hoop altijd een beetje van het ontspannen gevoel dat ik heb, wanneer ik buiten ben, op de klant over te kunnen brengen, zodat hij of zij nog meer van de tuin kan genieten.

Wat is jouw specialiteit?

Daar hoef ik niet lang over na te denken. Hagen knippen en Snoeiwerkzaamheden! Daar ben ik best goed in al zeg ik het zelf. En ik vind het ontzettend leuk werk.

Wat wil je meegeven aan de klant?

Zoals ik al aangaf streef ik er naar om klanten hun tuin echt te laten ervaren. Ik hoop dat ik hetzelfde ontspannen gevoel kan meegeven dat ik ervaar wanneer ik buiten ben. Ik geef dan ook graag als tip mee om eens op een andere manier naar buiten stappen. Laat uw telefoon binnen liggen, doe deur open, stap naar buiten en sluit uw ogen en,… GENIET!

Naar het overzicht