Wesseling Tuinen
Schrijf een review

De Mannen van Wesseling aan het woord: Barry

'Van buitenparket tot straatwerk, niets is mij te gek’.

Mijn naam is Barry Schaaper. Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam bij Wesseling Tuinen.

In de loop der jaren heb ik de kans gekregen mijzelf te specialiseren in complexe tuintechnische- en bouwkundige werken. Daarbij steek ik zelf graag de handen uit de mouwen en volg ik nauwlettend de trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Wanneer er nieuwe technieken op de markt komen dan pas ik die waar mogelijk toe.

Bovendien heb ik hierdoor up-to-date kennis in huis waarmee ik binnen Wesseling Tuinen ook de man ben die de totaalprojecten begeleidt. Denk hierbij aan onder architectuur ontworpen tuinen en buitenruimtes die bij ons van A tot Z worden uitgevoerd met inzet van gespecialiseerde onderaannemers. Het aansturen van de teams, communicatie met de opdrachtgevers en het bewaken van de kwaliteit en van het eindbeeld, zijn voor mij de belangrijkste pijlers binnen mijn functie.

Juist die combinatie van tuintechnisch en bouwkundig inzicht waarmee ik de specialistische werken mag aansturen en daarbij ook zelf waar mogelijk technieken kan en mag toepassen, maken dat ik mijn grenzen kan verleggen en dat mijn werk uitdagend blijft.

Zijn er geen projecten te begeleiden? Dan word ik altijd erg blij wanneer klanten specialistisch advies vragen.

Momenteel zijn wij op zoek naar een ervaren vakman of vakvrouw die mij kan ondersteunen bij het specialistische werk. Nieuwsgierig naar de functie? Bekijk onze vacatures

 

Barry Schaaper

Heeft u vragen aan Barry?
Laat een bericht achter of bel 023-5264007

Naar het overzicht
Route
Route
© 2024 Wesseling Tuinen • Realisatie STUDIO2B