Wesseling Tuinen
'UW REGULIERE
ONDERHOUD
IN GOEDE
HANDEN'

Bel ons direct!

TUINOnderhoud: Voor een gezonde tuin in elk seizoen

Wat voor soort tuin u ook heeft, groot of klein, er is altijd wel iets te doen. Maar niet iedereen heeft de juiste kennis of voldoende tijd om de tuin goed te onderhouden. Met de Mannen van Wesseling in de buurt is dat ook niet nodig. U kunt bij ons terecht voor het reguliere onderhoud, zoals onkruidbestrijding, maai- en snoeiwerk. Doordat wij regelmatig in uw tuin komen, kunnen we ziektebeelden tijdig herkennen en bestrijden.

Ook de minder voor hand liggende tuinwerkzaamheden doen wij graag voor u. Van sneeuwruimen tot de aankleding van uw tuinfeest. En bent u op vakantie? Dan leggen wij, voordat we het gazon maaien, toch direct de post even voor u op tafel.

Wij houden uw tuin niet alleen netjes, maar ook in gezonde conditie. Want in een gezonde tuin groeit en bloeit alles het beste. Bij het tuinonderhoud hoort daarom standaard een bodemonderzoek, want de samenstelling van de bodem is aan verandering onderhevig. Eens in de 2 jaar nemen wij daarom monsters van de grond in uw tuin en laten deze in een laboratorium analyseren. Aan de hand van de laboratorium uitslagen wordt een bemestingsadvies worden geschreven, dat eveneens een periode van twee jaar aanhoudt. Op deze manier kunnen wij uw tuin ‘lezen’ en ontdekken welke elementen eventueel aangepast moeten worden.

 

Handig om te weten

Heeft u ons nog niet ingeschakeld voor het tuinonderhoud, maar wilt u wel graag weten hoe het met de gezondheid van uw tuin is gesteld? Vraag gerust een bodemonderzoek bij ons aan.

   

 

Heeft u vakantieplannen en wilt u de tuin niet aan zijn lot overlaten tijdens uw afwezigheid? Ook dan kunt contact met ons opnemen. Wij hebben daarvoor een speciaal vakantieaanvraagformulier voor.

 

Projecten onderhoud

 

Quote»

'Al heel lang ben ik klant van Wesseling. Ik heb me vaak verbaasd hoe Wesseling aan zulk goed personeel komt. Ze zijn zeer deskundig, correct en komen hun afspraken na. Daarnaast komen ze zelf met ideeën en geven ze uitgebreid uitleg over hun aanpak en visie op de tuin. Ik ben altijd zeer tevreden. Van mij krijgen ze een tien!'

Mevrouw J. Moolenaar

 

Route
Route
© 2024 Wesseling Tuinen • Realisatie STUDIO2B