Wesseling Tuinen
'Omdat de tuin een plek moet zijn waar u thuis komt'

Bel ons direct!

tuinAanleg: een nieuwe beleving vanaf de start

Nadat u het tuinontwerp heeft goedgekeurd, maken wij - samen met u - een plan van aanpak voor de tuinaanleg. 
Dit doen wij op basis van de 5 W’s:

1. Waarmee moet u rekening houden?

Voordat we bij u aan de slag gaan, leggen we haarfijn uit wat er gaat gebeuren. Immers, u laat niet elke week een nieuwe tuin aanleggen. Daar komt een hoop bij kijken. Denk aan: vreemde mensen in uw tuin, vroeg opstaan, werkgeluiden die u niet gewend bent, u kunt niet zomaar overal gaan en staan waar u wilt, schoenen die vies worden. U kunt niet ontkomen aan deze ongemakken, maar we kunnen ze wel beperken. Om te beginnen door u erop voor te bereiden, zodat u weet wat er komen gaat. Ook adviseren wij u de buren vroegtijdig op de hoogte te stellen, wanneer u vermoedt dat ook zij ongemak kunnen ervaren.

 

2. Wat gaan we doen?
We vertellen natuurlijk ook wat wij precies komen doen.  Stap voor stap leggen we aan u uit hoe de werkzaamheden eruit zien en wat wij doen. Komen wij bijvoorbeeld volwassen groen aanplanten, dan kan het zijn dat er ruimte voor een kraanwagen moet worden vrijgemaakt.

 

3. Wanneer gaan we aan de slag?
Zodra bekend is wanneer alle bestellingen vermoedelijk binnenkomen, spreken wij een startdatum met u af. Ons doel is de werkzaamheden in één keer op te starten en af te ronden. Wij zijn echter ook afhankelijk van leveranties en bijvoorbeeld de plantperiode. Hierdoor kan het gebeuren dat de planning bijgestuurd wordt. Daarom overleggen we ook tijdens de werkzaamheden regelmatig met u.


4. Wie komt er bij u in de tuin?

U krijgt om te beginnen een vast aanspreekpunt. Wel zo prettig, want er komen diverse vakmensen mee. Soms zelfs van verschillende bedrijven, want wij werken met veel professionals samen. De meeste van hen kennen wij al jaren. Op dat moment zijn zij onderdeel van ons team. Natuurlijk houden wij u op de hoogte van wie u in uw tuin kunt verwachten.

 

5. Welke afspraken maken we?
Hier kan ook staan, waarmee wilt u dat wij rekening houden? Wij komen tenslotte bij ú werken. Misschien moeten we oppassen dat de hond niet ontsnapt, of heeft u een gastentoilet en mogen we alleen daar gebruik van maken. Kortom, we vinden het belangrijk om ook uw verwachtingen te bespreken.

Ook tijdens de werkzaamheden betrekken wij u zovvel mogelijk wat er in uw tuin gebeurt. Dat doen we niet alleen wanneer het nodig is. Zodra u ook maar enige blijk van interesse geeft, is de kans groot dat u spontaan voorlichting in het groen krijgt. Wij vinden het ontzettend leuk om onze kennis en expertise te delen. Niet zelden geven wij onze klanten een hele andere kijk op de eigen tuin, zelfs als deze nog niet eens gereed is. Daarmee maken wij meteen het verschil. Waar andere tuinbezitters rustig afwachten met genieten tot de tuin is volgroeid, geven wij u al direct een ware tuinbeleving. U ervaart vanaf dag één wat er gebeurt in uw tuin. Voor u begint het genieten direct.

 

 

 

Projecten aanleg

Quote»

'Om eerlijk te zijn zagen we best wel op tegen de tuinaanleg. Het moet tenslotte eerst erger wil het beter. Oftewel de hele tuin overhoop. Maar Wesseling Tuinen zorgde ervoor dat alles efficiënt verliep. Toen materiaal plotseling niet geleverd kon worden dreigde de planning even in het honderd te lopen. De aanleg duurde daardoor uiteindelijk iets langer, maar zelfs dat werd keurig geregeld. We hebben nauwelijks hinder gehad van het proces en zijn dolblij met het eindresultaat.'

B. Hanekamp Haarlem

 

Quote»

‘Ontzorgen van de klant’ staat hoog in het vaandel van Wesseling en dat lijkt gemakkelijk maar is nog niet zo eenvoudig waar te maken. Daar is heel veel ervaring, inzet, kennis, liefde voor het vak en betrokkenheid voor nodig. Ontzorgen vergt een bepaalde manier van denken zowel voor de individuele medewerker als voor het team als geheel.'

Onze ervaring is dat de teams hun taken duidelijk waarmaken maar ook de individuele medewerker drukt het positieve Wesseling-stempel op zijn werk. Men kijkt naar de grote lijnen, bijvoorbeeld naar de historische achtergrond maar legt ook accenten op details, die het geheel versterken of er een nieuwe wending aan geven. Gedrevenheid maakt het verschil!'

Mevrouw A. Gort-ten Hoonte

 

Route
Route
© 2024 Wesseling Tuinen • Realisatie STUDIO2B