Wesseling Tuinen
'Bedrijf
of particulier,
iedereen
verdient een
Wesselingtuin'

Bel ons direct!
tuinRenovatie: omdat tuinwensen met uw leven meegroeien

Gebleken is dat een tuin gemiddeld tien jaar meegaat. Niet dat na tien jaar de bomen en planten niet meer voldoen, maar onze tuinwensen veranderen. Bijvoorbeeld doordat de kinderen groter zijn geworden of zelfs het huis uitgaan, of omdat de kleinkinderen veel in de tuin komen spelen. Doordat we allang geen zonaanbidders meer zijn en ook graag een terras in de schaduw wensen, of omdat het groen zo volwassen is geworden dat we juist graag weer ín de zon willen zitten. Of gewoon omdat we toe zijn aan iets ‘nieuws’, zonder dat de tuin wekenlang op de schop ligt. In dat geval kunt u denken aan tuinrenovatie. Werkzaamheden die horen bij tuinrenovatie zijn bijvoorbeeld het verplaatsen van volwassen groen, nieuwe bestrating of een extra terras aanleggen, of beplanting vervangen zonder dat de bestaande situatie drastisch verandert.

Ook bij het renoveren van uw tuin gaan we grondig te werk door eerst uw wensen door te nemen en een bodemonderzoek uit te voeren. Vervolgens maken we een plan van aanpak met bijhorende planning. Inderdaad, deze werkwijze lijkt veel op het aanleggen van een tuin. Maar als we iets doen, doen we het goed!

 

Projecten renovatie

Quote»

‘Ontzorgen van de klant’ staat hoog in het vaandel van Wesseling en dat lijkt gemakkelijk maar is nog niet zo eenvoudig waar te maken. Daar is heel veel ervaring, inzet, kennis, liefde voor het vak en betrokkenheid voor nodig. Ontzorgen vergt een bepaalde manier van denken zowel voor de individuele medewerker als voor team als geheel.Onze ervaring is dat de teams hun taken duidelijk waarmaken maar ook de individuele medewerker drukt het positieve Wesseling-stempel op zijn werk. Men kijkt naar de grote lijnen, bijvoorbeeld naar de historische achtergrond maar legt ook accenten op details, die het geheel versterken of er een nieuwe wending aan geven. Gedrevenheid maakt het verschil.'

Mevrouw A. Gort-ten Hoonte

 

Route
Route
© 2024 Wesseling Tuinen • Realisatie STUDIO2B