Wesseling Tuinen

De Mannen aan het woord

Zoveel mensen, zoveel… kennis in ons geval.
Want ons team bestaat uit verschillende professionals met ieder een eigen expertise. Hierdoor bezitten we naast een schat aan algemene kennis, ook ieder onze eigen kennis. 
Ad is bijvoorbeeld vrijwilliger bij het Nationaal Park en weet heel veel te vertellen over de natuur. Barry is dol op dingen maken en kan heel veel how-to’s delen en Ruud weet graag alles over tuintrends en houdt ons daarover op de hoogte. Daarnaast werken we samen met externe professionals die eveneens hun eigen expertise meebrengen. In De Mannen aan het Woord, leert u ons niet alleen nog beter kennen, u krijgt ook exclusieve tuintips van ons op basis van onze individuele kennis en ervaring.
 

 

Wilt u niks missen?

Aan het begin van elk seizoen verschijnt er een nieuwe ‘Mannen aan het woord’  Abonnees van onze digitale nieuwsbrief Seizoensprikkels, ontvangen onze nieuwste blogs en artikelen als eerste, samen met nog veel meer exclusieve tuintips die we niet op onze website delen. Verder delen we in deze nieuwsbrief elk kwartaal een nieuwe zelf samengestelde boekenlijst. De must-reeds van het seizoen, genaamd leesprikkels. 
 
Nieuwsgierig? Abonneer u hier op de Seizoensprikkels en ontvang elk kwartaal gratis onze seizoensgebonden tuintips. 
 
De Mannen van Wesseling
Route
Route
© 2024 Wesseling Tuinen • Realisatie STUDIO2B