Wesseling Tuinen
Schrijf een review

De week van Wesseling: Feestelijk

We kijken terug op een feestelijke week die meteen goed werd afgetrapt doordat Ad een jaartje ouder werd. Omdat hij daar zelf liever minder ruchtbaarheid aan geeft, zullen we niet verklappen hoe jong hij is geworden. Neemt niet weg dat we hem hierbij nogmaals grondig feliciteren.
Of het door Ad kwam is vooralsnog onduidelijk, maar de week werd fantastisch voortgezet met heerlijk weer. Wie wordt hier nu niet blij van? Een extreem lange nazomer waarbij het werken in de buitenlucht vanzelf aanvoelt als een feestje.

De meeste collega’s zijn bezig geweest met diverse onderhoudswerkzaamheden. Het gazon wordt hier en daar winterklaar gemaakt en natuurlijk worden er weer volop bollen geplant, zodat we straks in het voorjaar weer worden verrast met vrolijke kleuren in de tuin.

Dat allemaal onder toeziend oog van eventuele nieuwe collega’s die zich hebben aangemeld voor een betaalde sollicitatie.
Wat overigens niet betekent dat deze vacature binnenkort verdwijnt, want we hebben plek voor meerdere mannen en vrouwen die hun groene vingers aan ons willen laten zien of bereid zijn groene vingers te kweken.

Ook onze opdrachtgevers waren feestelijk gestemd. In het bijzonder de eigenaren van een tuin in Driehuis waar Joey en Raf samen het ontwerp van Ton Vissers aan het realiseren zijn.
Toen we vroegen of we alvast een paar mooie foto’s mogen publiceren, kregen we er spontaan een vrolijke quote bij waar we heel blij van worden:

In 2016 hebben we dit huis in Driehuis gekocht. Samen met STUDIOLUMENS hebben we het verbouwd. Een architect kijkt zo anders naar een plattegrond, die kun je er goed bij gebruiken.
Na een jaar verbouwing zijn we er gaan wonen. Voor de tuin moesten we even sparen….
We wisten dat we ook voor de tuin ervaren hulp nodig hadden. Ton Vissers van Ton Tuinen stond al lang in ons lijstje. Zijn ontwerpen spraken ons erg aan. De klik was er en de verrassing bij de eerste tekening ook.

Effe snel past niet bij ons en dat resulteert nu ook in een prachtige tuin. Zelf slopen en alles klaar maken voor De Mannen van Wesseling. Dat geeft voldoening en is leuk om met het gezin samen te doen.
Nu is het elke dag een feestje. Thuiskomen uit je werk en kijken wat er allemaal verandert is. Het is geweldig om te denken dat je het ontwerp door en door kent maar dat het in je hoofd toch anders is. Overal zitten verrassingen die nu echt zichtbaar worden.

(zie voor meer foto's onze facebookpagina)


En alsof dat nog allemaal niet genoeg was, sloot Sven deze week feestelijk af met zijn verjaardag afgelopen vrijdag.

Proost en nog vele jaren!!

De Mannen van Wesseling

Naar het overzicht
Route
Route
© 2024 Wesseling Tuinen • Realisatie STUDIO2B