Wesseling Tuinen
Schrijf een review

De week van Wesseling: Jackpot!

Jackpot!

Oftewel, het yes-gevoel, het wauw-moment, de euforie die lang aanhoudt…


Wij, De mannen van Wesseling, ervaren het dagelijks in ons vak. Het is waanzinnig leuk om hovenier te zijn. We leren dagelijks over geschiedenis, bouwkunde, aardrijkskunde, natuurkunde en biologie. In ons vak komt alles aan bod! Daardoor weten we inmiddels onvoorstelbaar veel.


Het werk is nooit saai. De ene dag staan we uit te puzzelen hoe we een metershoge boom in de binnenstad krijgen. De volgende dag snorren we een bootje op om het groen aan de waterkant weer keurig te onderhouden en weer een andere dag zoeken we het hogerop, omdat we nestkasten aan het ophangen zijn.


We hebben leuk contact met onze klanten, omdat we hen kunnen laten genieten van hun waardevolle stukje grond dat bij de woning of het bedrijf hoort. Of we laten kinderen veilig op avontuur gaan in de tuin of op het schoolplein.


We zijn sterk en gezond omdat we in de buitenlucht mogen werken. Diezelfde buitenlucht die onze creativiteit aanwakkert, waarmee we de goede ideeën van onze klanten aanvullen en diezelfde buitenlucht die erom bekend staat dat het stress wegneemt en het geheugen verbetert.

 

Jackpot!
Oftewel, het hoveniersvak! Je raakt nooit uitgeleerd, het vrolijkt je op en het houdt je op alle fronten gezond.

En laat dat nu een ook nog eens voor het tweede jaar op rij tot de meest kansrijke beroepen horen. Verzekerd van geweldig leuk werk en verzekerd van een goed inkomen.

 

Hoe komt het dan dat de gehele branche zoveel moeite heeft met het vinden van personeel? Schuwt men werkgeluk? Lijkt het te mooi om waar te zijn? Of is men verleerd hoe het is om buiten in de natuur te zijn?

Voor ons is het één groot raadsel.

Feit is dat we nog steeds op zoek zijn personeel. En alle hulp is daarbij welkom.

En de Jackpot? Dat is een ervaren hovenier aanleg, zodat Barry er ook een sparringpartner bij heeft. Het is in elk geval maar goed dat buitenlucht stress vermindert.

 

Wij wensen u een ontspannen weekend toe!

De Mannen van Wesseling

 

Ps, mocht u nieuwsgierig zijn naar onze vacature(s) of kent u een hovenier die op zoek is naar de Jackpot? Kijk dan hier: https://www.wesselingtuinen.nl/over-ons/vacatures

 

Naar het overzicht
Route
Route
© 2024 Wesseling Tuinen • Realisatie STUDIO2B