Wesseling Tuinen
Schrijf een review

De week van Wesseling: Onstuimig

Het lijkt wel een race tegen de klok. Zo hard als dat het de afgelopen dagen waait, zo snel doet het voorjaar haar intrede dit jaar. Met temperaturen die soms net wel en soms net niet de dubbele cijfers bereiken, kunnen we stellen dat het aardig warm is voor een gemiddelde winterperiode. We kunnen daardoor nu al genieten van krokussen en sneeuwklokjes die hun kop boven de grond uitsteken. Dat betekent maar 1 ding: Voorjaarskriebels. Vogels kwetteren erop los, muggen ontwaken en egels beginnen alweer rond te scharrelen.

Ook bij onze klanten kriebelt het. We mochten deze week weer aan mooie projecten werken. We hebben een waanzinnig hekwerk geplaatst (stormbestendig uiteraard) Barry bezocht een bekende opdrachtgever, waar we vorig jaar de achtertuin onder handen hadden genomen. Daar is hij verder gegaan met de voor- en zijtuin. Volgende week zal Joey daar het stokje overnemen om er een prachtig resultaat van te maken. Dan laten we natuurlijk ook het beeldmateriaal zien.

Freek en Raf werkte bij een andere opdrachtgever aan een terras, zodat daar binnenkort de eerste warme zonnestralen kunnen worden opgevangen. (zie voor- en na foto’s) En Roel en Koen tenslotte waren aan de slag in een tuin zoals we die graag promoten. Stenen eruit, groen erin. Een prachtig voorbeeld hoe je van een kleine tuin een onderhoudsvriendelijke groene ruimte kunt maken. (zie voor en na foto's) In dit geval mochten we ook nog een deel gereed maken om straks de aardbeien, prei en andere groenten te kunnen laten groeien. We hebben onder andere een buitenkraan geplaatst, zodat de moestuin straks eenvoudig water kan krijgen. Het resultaat: een tuin die leuk en leerzaam is voor de kinderen, waarmee extra lekker eten op tafel wordt gezet (Niets is zo zacht en smaakvol als eten uit eigen tuin) en de biodiversiteit wordt op een fantastische manier bevorderd.

Verder hebben we diverse opdrachtgevers geholpen om de tuinen stormbestendig te maken. We kunnen natuurlijk niet overal zijn en we weten niet wat we dit weekend op ons af gaan krijgen. Dus mocht uw tuin de storm dit weekend niet goed doorstaan laat het ons weten. Ook dan staan wij voor u klaar.

 

De Mannen van Wesseling

 

Naar het overzicht
Route
Route
© 2024 Wesseling Tuinen • Realisatie STUDIO2B