Wesseling Tuinen
Schrijf een review

De week van Wesseling: Verliefd

Chantal ontdekte dat het vandaag ‘dag van het hart' is. Dat zette ons gelijk aan het denken.
Zeg je hart, dan zeg je liefde. Zeg je liefde, dan kunnen we hier allemaal volmondig zeggen dat we vreselijk verliefd zijn. Elke dag opnieuw. We zijn verliefd op mooie tuinen, bijzondere planten, grappige dieren in de tuin en ga zo maar door. Dat doen we allemaal op onze eigen manier. Ad toonde wederom zijn liefde voor kennis en kwam weer met een boel interessante informatie die hij graag met ons deelde. Raf toonde zijn liefde voor de camera en kwam deze week met de eerste herfstfoto’s en Esther liet ons ook deze week weer zien dat de liefde voor zorg een breed begrip is omdat ze, zo is wel gebleken, ook uitstekend voor tuinen kan zorgen. 

stralen Esther

Esther: 'Deze zonnestralen doen mij herinnenren aan het oude en laten het nieuwe schitteren.'

 

Bij ons allemaal slaat ons hart over als we weer met een goed gevoel de tuin verlaten, nadat we er weer iets moois hebben mogen maken. Of het nu gaat om een volledig nieuwe tuin die we mogen opleveren, of een tuin weer netjes achterlaten na het onderhoud. Het gevoel is er niet minder om. Zo mochten we deze week trots een tuin verlaten nadat we nog een paar kleine details hadden aangepast. Hierbij lieten we de tuin ook een kleine  metamorfose ondergaan door Out Standing in te schakelen, die een mooi hekwerk wist te plaatsen. Ook zij hebben duidelijk liefde voor het vak. 

poort outstanding

Raf: Het blijft leuk om met vakmensen samen te werken.
Zoals in dit geval met de mannen van Out Standing


Groene liefde begint vaak al op een vroeg moment in je leven, zo mochten we deze week ervaren. Wat niet iedereen weet is dat Ruud en Richard bij elkaar op de school hebben gezeten in dezelfde klas. Dus vertrokken ze samen naar de reünie van deze groene opleiding. Daar bleek dat de liefde voor ons vak diep geworteld zit. Nagenoeg alle klasgenoten hebben hun leven gewijd aan groen. Tja, eenmaal verliefd…

We hopen dat dat ook geldt voor onze toekomstige stagiair die deze week op gesprek was.
Maar met zoveel jeugdig enthousiasme zit dat vast wel goed. Zijn stage begint officieel in januari, maar waarschijnlijk komt hij de komende herfstvakantie al zijn liefde voor het vak laten zien.

 

Een liefdevol weekend gewenst
De Mannen van Wesseling

 

Naar het overzicht
Route
Route
© 2024 Wesseling Tuinen • Realisatie STUDIO2B