Wesseling Tuinen
Schrijf een review

5X de leukste uitjes

5X de leukste educatieve vakantie-uitjes in de buitenland

 1. Wildkamperen
  Voor een avontuurlijke belevenis, waarbij u dichtbij de natuur staat, hoeft u niet ver weg. In Nederland zijn verschillende plekken waar u mag wildkamperen. Wij garanderen u dat u de natuur met hele andere ogen gaat bekijken en misschien zelfs wel hele andere planten en dieren zult ontdekken.


  Op deze webpagina vindt u tips en natuurcampings.

 1. Otters zoeken
  In de weerribben is de Otter succesvol uitgezet. Wilt u dit grappige waterdier van dichtbij bekijken en alles over hen te weten komen? Ga mee het water op in een kano en wie weet, komt u hem wel tegen.


  Boek hier uw vaartocht

 1. Met een ezel op pad
  Wandelend in de natuur ziet en ontdekt u het meest. Maar het sjouwen met alle spulletjes, dat u laat natuurlijk liever aan een ander over. In de Achterhoek kunt u eropuit met een Ezel en een knapzak. Geniet van de schattige dorpjes en de heerlijk ruikende bossen, terwijl u helemaal tot rust komt in de prachtige natuur.


  Ontdek de ezeltocht

 1. Vogels spotten
  Als er ergens een bonte verzameling van vogels aanwezig is, dan is het wel op de Oostvaardersplassen. Ga mee met ervaren vogelgidsen, ontmoet prachtige exemplaren en leer meer over de vogels in eigen land.


  Meer over de vogelexcursie leest u hier

 1. Op nachtelijk avontuur
  Wie dacht dat glimwormen, en andere beestjes die ‘s nachts de paden verlichten, alleen in het buitenland te vinden zijn, heeft het mis. In Zeeland komt de glow-worm ook voor. Wel even wachten tot de avond valt, anders ziet u ze natuurlijk niet. Het levert wel een leuke en spannende nachtelijke wandeling op.


  Meer info over dit worm-avontuur vindt u hier
Naar het overzicht
Route
Route
© 2024 Wesseling Tuinen • Realisatie STUDIO2B