Wesseling Tuinen
Schrijf een review

Winterpret in Haarlem en omstreken

Wie zegt dat de winter in Nederland guur en saai is heeft het mis. Er is in de winter veel te doen en te beleven in de omgeving voor jong en oud.

We hebben voor dit artikel 5 verschillende winteruitjes bij ons in de buurt uitgezocht. Beleef samen een onvergetelijk winterseizoen.

1. Een (bijna) privéconcert
cruqiusconcert

Genieten van een huiskamerconcert op hoog niveau. Dat is in een notendop het concept van de cruquiusconcerten. In een kleinschalige setting is het extra genieten van prachtige muziek op locatie kunstfort bij Vijfhuizen. Van een strijkkwartet tot een piano recital. Bekijk hier de agenda

 

2. Zie daar maar uit te komen

cryptograaf

Wie denkt dat het bezoeken van een escaperoom alleen voor teams en grote groepen is, heeft het mis. Bij de escaperoom Fort C in Muiden kunt u al boeken vanaf 3 personen. Deze winter kunt u kennismaken met de cryptograaf. Spanning en avontuur voor het hele gezin gegarandeerd.

 

3. Spookverhalen op zijn best

De donkere maanden lenen zich uitstekend voor een spookwandeling. Een uitje voor het hele gezin (kinderen vanaf 10 jaar) Maar pas op! De aanbieder van deze spannende wandeltocht door Amsterdam geeft aan dat een goede nachtrust na afloop niet wordt gegarandeerd. Bekijk hier alle info

 

4. Nog meer nachtelijke spanning

volle maan

We blijven nog even in spannende sferen. Wat te denken van een Volle Maanwandeling midden in de natuur?
Reserveer deze unieke ervaring bij Nationaal Park Kennemerland.

Het park heeft de gehele winter geweldige activiteiten op de kalender staan. Ga bijvoorbeeld voor een onvergetelijke kerstvakantie en kom uilenballenpluizen, naar sporen speuren of kruip in de huid van de wolf. Voor de vroege vogels onder ons: U kunt wakker worden in het duin. De volledige activiteitenkalender vindt u hier.

 

 5. Sneeuwpret om de hoek

snowworld

Komt de sneeuw niet naar u, dan gaat u toch naar de sneeuw.
Sneeuwpret voor het hele gezin in Snowworld Amsterdam.

 

Naar het overzicht
Route
Route
© 2024 Wesseling Tuinen • Realisatie STUDIO2B