Wesseling Tuinen
Schrijf een review

Goede Doelen Actie: winnaar poll 2018

Tot het laatste moment bleef het spannend. Vrijdag om 18:00 uur sloten wij de poll. De laatste stemmen werden dit weekend verwerkt.

Er is één overduidelijke winnaar. Dankzij uw stem schenken wij ons kerstkaartengeld dit jaar aan het Vogelhospitaal te Haarlem. We zullen op 19 december de cheque overhandigen en nemen dan zelf uiteraard ook een kijkje achter de schermen. We zullen hier uitgebreid verslag van doen in onze laatste nieuwsbrief van 2018.

Wellicht bent u zelf ook nieuwsgierig naar het Vogelhospitaal? Of wilt u uw vogelkennis verrijken? Zet dan alvast 30 maart 2019 in uw agenda en kom naar de open dag van het Vogelhospitaal! Tijdens deze leuke en informatieve dag kunt u o.a. deelnemen aan een rondleiding en worden er leuke activiteiten georganiseerd voor uw (klein)kinderen.

STEUN OOK EEN GOED DOEL

Wilt u net als De Mannen van Wesseling ook graag een van deze goede doelen steunen? Dat kan!


STEUN HET LANDJE VAN BOER

Het Landje van De Boer is een onafhankelijke, ongesubsidieerde stichting. U steunt het Landje van de Boer door vriend te worden. Als vriend van het Landje van de Boer krijgt u korting op allerlei leuke activiteiten. 
Klik op de button voor meer informatie over Het Landje van Boer!


STEUN HET VOGELHOSPITAAL

Het vogelhospitaal is afhankelijk van donateurs en organiseert het hele jaar door diverse inzamelingsacties. U kunt het Vogelhospitaal financieel steunen. Maar er zijn ook andere mogelijkheden om hen te steunen. Bijvoorbeeld door vrijwilliger te worden. Een andere inkomsten bron voor het Vogelhospitaal is de verhuur van vergaderruimtes. Kunt u gelijk een kijkje nemen achter de schermen.
Klik op de button voor meer informatie over het Vogelhospitaal!


STEUN DE STAMPERTJES
Ook De Stampertjes zijn afhankelijk van giften, fondsen en legaten. Zij zijn het meest geholpen met donaties. Dat in de vorm van een financiële bijdrage. Maar ook met speelgoed, een helpende hand bij het onderhoud van de accommodatie en dergelijke zijn zij erg geholpen. Doet u graag een donatie in natura? Neem dan eerst contact met hen op om af te stemmen wat er nodig is.
Klik op de button voor meer informatie over De Stampertjes!

Namens de goede doelen willen wij u hartelijk danken voor uw stem en wensen u hele fijne feestdagen.

De Mannen van Wesseling

Naar het overzicht
Route
Route
© 2024 Wesseling Tuinen • Realisatie STUDIO2B