Wesseling Tuinen
Schrijf een review

Jubileum Sander en Barry

PARTYTIME!

Onze Sander dacht even dat hij er onderuit ging komen. Op 1 september, de dag dat hij 12,5 jaar in dienst was, genoot hij van een heerlijke vakantie en kregen we niet de gelegenheid hem te feliciteren.

Maar hoe kunnen we onze collega, die opvalt door collegialiteit en een schat aan plantkennis, nu vergeten? Dat is niet het enige dat opvalt aan Sander. Zijn leergierigheid heeft hem ver gebracht. 12,5 Jaar geleden kwam hij rechtstreeks uit de horeca bij ons binnen als leerlinghovenier. ‘Ik wil graag een carrière switch maken. Lekker buiten in de natuur bezig zijn, maar wel het klantcontact behouden’, zo zei hij.

Nu 12,5 jaar later is hij opgeklommen naar voorman! Alleen dat al vinden wij een felicitatie waard.

Dus Sander kwam er niet zo gemakkelijk vanaf! Samen met Barry, die dit jaar alweer 25 jaar in dienst is, werd hij op 4 oktober door het hele team mee uit eten genomen. Onder het genot van een lekker glaasje en onder toeziend oog van familie en collega’s werden de heren goed in het zonnetje gezet door Richard.

Die overigens ook best trots mag zijn. Want het gehele team bestaat uit toegewijde hoveniers die al vele jaren bij Wesseling Tuinen aan het werk zijn. Het is niet voor niets dat iedereen ‘De Mannen van Wesseling’ in de regio kent.

En dat willen we graag zo houden.

De Mannen van Wesseling

Naar het overzicht
Route
Route
© 2024 Wesseling Tuinen • Realisatie STUDIO2B