Wesseling Tuinen
Schrijf een review

Uitreiking cheque Zebra-Zorg

Weet u het nog? Enkele maanden geleden kondigden wij aan om het geld dat wij normaliter aan kerstkaarten en kalenders uitgeven , vanaf dit jaar te gaan schenken aan een goed doel. En u mocht mee stemmen voor het goede doel. U heeft massaal gestemd op Zebra-Zorg

Op vrijdag 16 december zijn de Mannen van Wesseling Tuinen afgereisd naar Vogelenzang om daar de cheque te overhandigen. Vol trots en passie vertellen Jos & Jaqueline, die samen de directie vormen van Zebra-Zorg ons over wat er zoal dagelijks op de zorgboerderij wordt gedaan en georganiseerd voor de cliënten. Vervolgens heeft Richard Oostmeijer de cheque in bijzijn van een grote groep zorg cliënten en vrijwilligers overhandigd aan de zorg cliënt met het beste idee voor de besteding van het geldbedrag.

Wij wensen alle zorg cliënten maar ook zeker alle vrijwilligers die zich dagelijks inzetten heel veel plezier en mooie feestdagen samen.

Als u geïnteresseerd bent geworden in de activiteiten die worden georganiseerd op de zorglocatie kunt u deze volgen op: www.facebook.com/ZebraZorg of www.zebrazorg.nl

Volgend jaar zullen wij opnieuw een goeden-doelen-kerstactie organiseren. Uiteraard weer met andere goede doelen. Kent u zelf een goed doel waar ons kerstkaartengeld goed besteed zou zijn? Laat het ons nu alvast weten. Stuur uw goede doel in naar info@wesselingtuinen.nl En vertel waarom u vindt dat dit goede doel genomineerd moet worden.

Naar het overzicht
Route
Route
© 2024 Wesseling Tuinen • Realisatie STUDIO2B