Wesseling Tuinen
WIJ ZIJN VOORTDUREND OP ZOEK NAAR VAKMENSEN EN AANSTORMEND TALENT.

 

Vacature carrièreswitcher - beginnend hovenier

Is het tijd voor iets totaal anders en wil je het vak leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We zijn een erkend leerbedrijf die de carrièreswitchers graag een nieuw thuis biedt. Lees hier het verhaal van onze collega Esther die, voordat ze bij ons kwam, in de zorgsector werkzaam was.

Toen Esther bij ons kwam was ze zelf al aan een passende opleiding begonnen en had ze zelfs al stage gelopen. Bij ons gaat ze met verschillende collega’s op pad om het vak verder bij ons in de praktijk te ontdekken. Maar schroom niet als je de groenopleiding nog niet achter de rug hebt. We kunnen vanuit ons bedrijf ook besluiten een leer-werktraject te starten.

 

WIE ZOEKEN WIJ

Dat je nog weinig tot geen ervaring hebt in de tuin, dat begrijpen we. Maar er zijn wel een aantal vaardigheden die we graag terugzien bij de persoon die ons team komt versterken.

Uiteraard ben je leergierig en nieuwsgierig. We staan erom bekend dat we niet alleen goed luisteren naar de wensen van de klant, maar dat we hen ook graag van alles vertellen over hun tuin. We zoeken daarom iemand die over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Je hebt het misschien al gelezen op de algemene vacaturepagina, we houden van aanpakken. Jij bent net als ons, een proactieve doorzetter.

 

SOLLICITATIEPROCEDURE:

 

Stap 1

Deel je onze passie en heb je zin om samen met ons aan echte Wesselingtuinen te werken? Stuur je CV en motivatie waarom je op deze vacature solliciteert 'onder vermelding van Carrièreswitcher - Beginnend Hovenier' naar Ruud van Petten: ruud@wesselingtuinen.nl
We laten je daarna zo spoedig mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Stap 2

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek zijn we vooral benieuwd naar jou als persoon en je reeds opgedane werkervaring, naar aanleiding van je CV en motivatiebrief die wij per e-mail van je hebben mogen ontvangen, en horen we graag meer over jouw passie voor tuinen.

Stap 3

Klikt het tijdens het eerste gesprek en denken we nog steeds dat er een match is?
Dan nodigen we je uit om een aantal dagen mee de tuin in te gaan.Zo kun je ons bedrijf rustig leren kennen. En je collega’s in de buitendienst jou. 

Stap 4

Zijn zowel wij als jij daarna nog steeds enthousiast? Dan overleggen we samen onder welke voorwaarden je ons team wilt komen versterken en verwelkomen we je graag als onze nieuwe collega.

Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je telefonisch contact met ons opnemen. Bel 023 526 4007

 

Route
Route
© 2024 Wesseling Tuinen • Realisatie STUDIO2B