Wesseling Tuinen
WIJ ZIJN VOORTDUREND OP ZOEK NAAR VAKMENSEN EN AANSTORMEND TALENT.

 

Vacature Ervaren allround hovenier 24-40 uur per week

Wanneer ben je en ervaren allround hovenier? Wordt dat uitgedrukt in het aantal jaren dat je werkzaam bent in het vak? In de diversiteit van werkzaamheden die je hebt verricht? Het belangrijkste vinden wij dat je onze passie deelt, nieuwsgierig en leergierig bent. Ook als je al veel ervaring hebt in het vak, want er is altijd iets te leren. We noemen onszelf met een reden ‘kennishovenier’. We delen namelijk gevraagd en ongevraagd advies aan elkaar, aan samenwerkingspartners en vooral aan tuinbezitters, onze klanten.

Wij gaan voor de Aha- momenten en de Oh??-reacties. Uiteraard wordt er hard gewerkt, maar we maken altijd tijd om onze klanten uit te nodigen mee de tuin in te gaan. We hebben verschillende redenen om dit te doen. Om te beginnen maakt dit ons werk veel leuker. En ten tweede,  ken je de term onbekend maakt onbemind? We hebben gemerkt dat wanneer men meer kennis heeft over het tuinleven, er bewustere meer natuurvriendelijke keuzes worden gemaakt in de tuin. Ook als wij er niet zijn. Zo dragen we indirect bij aan het behoud en herstel van de natuur.


WIE ZOEKEN WIJ

Wij zoeken iemand die van aanpakken weet, die proactief meedenkt en goed kan communiceren. Je hebt aantoonbaar ervaring waarbij je over praktijkvoorbeelden beschikt. Daar zullen we je, als je wordt uitgenodigd, tijdens het kennismakingsgesprek naar vragen. Het is een pré als je VCA gecertificeerd bent en anders ben je bereid deze certificatie te behalen. Natuurlijk ben je in het bezit van een rijbewijs B, het liefst in combinatie met E.


WAT BIEDEN WIJ

Zoek je flexibiliteit? Dan zit je goed bij ons. Wil je parttime werken of toch liever fulltime? Wil je je specialiseren binnen het vak of blijf je liever allround? Wil je een vast dienstverband of werk je al voor jezelf en ben je op zoek naar een nieuwe opdrachtgever? Vertel ons hoe jouw ideale baan in het groen eruit ziet, want er is veel mogelijk.

 

SOLLICITATIEPROCEDURE:


Stap 1

Deel je onze passie en heb je zin om samen met ons aan echte Wesselingtuinen te werken? Stuur je CV samen met een motivatie en relevante referenties naar Ruud van Petten: ruud@wesselingtuinen.nl
We laten je daarna zo spoedig mogelijk weten of we je uitnodigen voor een gesprek. 

Stap 2

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek zijn we vooral benieuwd naar jou als persoon en je reeds opgedane werkervaring en horen we meer over jouw passie voor tuinen. Uiteraard kun je op jouw beurt alles aan ons vragen tijdens dit gesprek. 

Stap 3

Klikt het tijdens het eerste gesprek en denken we nog steeds dat er een match is? Dan nodig we je uit om een dag met ons mee de tuinen in te gaan. Zo kun je ons bedrijf rustig leren kennen. En je collega's in de buitendienst jou. Betaald solliciteren noemen wij dat.

Stap 4

Zijn zowel wij als jij daarna nog steeds enthousiast? Dan overleggen we samen onder welke voorwaarden je ons team wilt komen versterken en verwelkomen we je graag als onze nieuwe collega.

 

Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je telefonisch contact met ons opnemen. Bel 023 526 4007

 

Route
Route
© 2024 Wesseling Tuinen • Realisatie STUDIO2B