Wesseling Tuinen
WIJ ZIJN VOORTDUREND OP ZOEK NAAR VAKMENSEN EN AANSTORMEND TALENT.

 

Vacature ervaren hovenier aanleg 24-40 UUR PER WEEK

We noemen onszelf ‘kennishovenier’. We delen namelijk gevraagd en ongevraagd advies aan elkaar, aan samenwerkingspartners en vooral aan tuinbezitters, onze klanten. Wij gaan voor de Aha- momenten en de Oh??-reacties.

Uiteraard wordt er hard gewerkt, maar we maken altijd tijd om onze klanten uit te nodigen mee de tuin in te gaan. Als hovenier aanleg zien wij daarin ook voor jou een belangrijke rol. Natuurlijk ben je graag aan het timmeren, knutselen en bouwen. Maar je bent net zo goed de persoon die advies kan geven over bijvoorbeeld materiaalgebruik. Of goed onderbouwde inzichten over de plaats in de tuin waar de wensen gerealiseerd kunnen worden.  

WIE ZOEKEN WIJ

Jij bent een maker die van aanpakken weet, die proactief meedenkt en goed kan communiceren. Je hebt aantoonbaar ervaring waarbij je over praktijkvoorbeelden beschikt . Daar zullen we je, als je wordt uitgenodigd, tijdens het kennismakingsgesprek naar vragen. Je hebt het certificaat VCA-Groen in je bezit of bent bereid deze te halen. Je hebt vanzelfsprekend een B-rijbewijs, het liefst in combinatie met een aanhangwagenrijbewijs.

 

WAT BIEDEN WIJ

Zoek je flexibiliteit? Dan zit je goed bij ons. Wil je parttime werken of toch liever fulltime? Wil je een vast dienstverband of werk je al voor jezelf en ben je op zoek naar een nieuwe opdrachtgever? Vertel ons hoe jouw ideale baan in het groen eruit ziet, want er is veel mogelijk. Daarnaast worden er regelmatig vakinhoudelijke cursussen aangeboden en staan we altijd open voor passende opleidingssuggesties.

 

SOLLICITATIEPROCEDURE:

 

Stap 1

Deel je onze passie en heb je zin om samen met ons aan echte Wesselingtuinen te werken? Stuur je CV samen met een motivatie en relevante referenties naar Ruud van Petten: ruud@wesselingtuinen.nl
We laten je daarna zo spoedig mogelijk weten of we je uitnodigen voor een gesprek. 

Stap 2

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek zijn we vooral benieuwd naar jou als persoon en je reeds opgedane werkervaring en horen we meer over jouw passie voor tuinen. Uiteraard kun je op jouw beurt alles aan ons vragen tijdens dit gesprek. 

Stap 3

Klikt het tijdens het eerste gesprek en denken we nog steeds dat er een match is? Dan nodigen we je uit om een dag  met ons mee de tuinen in te gaan. Zo kun je ons bedrijf rustig leren kennen. En je collega’s in de buitendienst jou. Betaald solliciteren noemen wij dat.

Stap 4

Zijn zowel wij als jij daarna nog steeds enthousiast? Dan overleggen we samen onder welke voorwaarden je ons team wilt komen versterken en verwelkomen we je graag als onze nieuwe collega.

 

Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je telefonisch contact met ons opnemen. Bel 023 526 4007

Route
Route
© 2024 Wesseling Tuinen • Realisatie STUDIO2B