Wesseling Tuinen
Op zoek naar een stageplaats of leerbaan? Bij ons zit je goed!

 

Vacatures stages en leerbanen

Lees hieronder over jouw keuze Stagiair(e) niveau 2, 3 of 4 (BOL) of Leerbaan niveau 4 (BBL)
of kijk voor meer info op STAGEMarkt.nl

STAGIAIR(E) NIVEAU 2,3 OF 4 (BOL)


Wil jij:

Dan zit je bij ons goed! Want wij, De Mannen van Wesseling, zijn geen gewone hoveniers. Wij zijn kennishoveniers. Zo noemen wij dat, omdat we niet alleen aan het werk zijn in de tuin, maar ook graag vertellen wat er te zien en te beleven is in de tuin. Door deze kennis te delen, wordt het voor de eigenaren van de tuin nog leuker om buiten zijn. En doordat zij op deze manier veel van ons leren over het behoud van de natuur, zorgen we samen voor een gezonde biodiversiteit.

Verder werken we aan heel veel verschillende soorten tuinen. De ene keer vind je ons ergens op een dak in de stad. De andere keer zijn we een grote historische tuin aan het onderhouden. Je mag het allemaal meemaken en beleven tijdens je stage.

We zijn een erkend opleidingsbedrijf. Afhankelijk van je opleidingsniveau en de duur van je stage, zorgen we er samen voor dat je bij ons precies leert wat bij jou past.

Als jij net zo leergierig en enthousiast bent als ons, vragen durft te stellen en zin hebt om met ons in de tuinen te werken, dan hebben wij een hele leuke stageplek voor je.

Hoe verder?

Wij bieden een stageplek aan voor de opleidingsniveaus 2,3, en 4 (BOL). Volg je een van deze opleidingen en heb je interesse in een stage bij ons?

Bel 023-526 40 07 en vraag naar Ruud van Petten.

Ruud zal een afspraak met je maken, zodat je ons alles kunt vragen wat je weten wilt over de stage, over het bedrijf, over onze opdrachten in de tuinen en nog veel meer.
Daarna besluiten we samen of we een geschikte plek voor je hebben.

Tot snel!

 

Leerbaan niveau 4 (BBL)

Wil jij wat je de afgelopen jaren hebt geleerd naar een hoger niveau te tillen? Dan wordt het tijd dat je kennis maakt met De Mannen van Wesseling.

Als jij straks voor een langere tijd meerdere dagen per week aanwezig bent bij je leerbedrijf, dan snappen we dat je kritisch bent over het bedrijf waar je terecht komt.
Wij begrijpen dat je niet alleen komt om iets te leren, maar dat je ook komt om een onvergetelijke start van je carrière te maken. Jij zoekt een bedrijf waar het klikt, waar je belachelijk veel leert en waar je een grote kans hebt dat je mag blijven zodra je dat felbegeerde papiertje eindelijk op zak hebt.

Nieuwsgierig? Lees hier meer

Wij zijn Wesseling Tuinen, het leukste leerbedrijf uit de regio. (Vinden we zelf natuurlijk????)
We werken voornamelijk in Zuid-Kennemerland. In diezelfde regio staan wij bekend als 'De Mannen van Wesseling'. 

Wij zijn geen gewoon hoveniersbedrijf. We zien onszelf meer als groen kenniscentrum. We delen namelijk graag onze kennis en expertise met elkaar, met onze klanten en met onze leveranciers. Waarom we dat doen? Simpel! Zo houden we iedereen met wie wij samenwerken betrokken en dat werkt heel prettig samen.

Maar wat we misschien nog wel belangrijker vinden is de zorg voor een gezonde biodiversiteit.
Door onze kennis te delen, maken onze klanten vaak andere 'groenere' keuzes. Het contact met de klant vinden wij dus heel belangrijk. Wat ons verder kenmerkt is dat we elkaar graag stimuleren om het allerbeste uit onszelf te halen. Daardoor zijn we vaak op uitdagende projecten te vinden. Het woord 'saai' kennen wij niet.

Als je aan onze klanten zou vragen wat ons kenmerkt, dan zul je ongetwijfeld horen dat we de tijd voor hen nemen, (we zijn immers kennis aan het delen) dat we altijd net iets meer voor ze doen (zoals de post op tafel leggen als ze niet thuis zijn) en natuurlijk dat we hartstikke gezellige vakmannen zijn.

Wie ben jij?

Jij bent niet op zoek naar het eerste het beste leerbedrijf. Je volgt tenslotte een opleiding op niveau 4, dus je mag ondertussen wel wat verwachten van jouw leerplek. Jij weet heel goed wat je wilt en daarom ben je kritisch.

Dat komt goed uit, want wij zoeken niet de eerste de beste leerling. Integendeel! Wij zijn op zoek naar de mensen met passie. Je wilt alles weten over wat er groeit en bloeit in de tuin. Je bent dus nieuwsgierig en je stelt vragen. Maar dat doen wij ook. Want wij geloven dat we van elkaar kunnen leren. Wij dus ook van jou. Deel daarom gerust de kennis die je al hebt. Verder hebben we veel contact met onze klanten. Je hebt daarom goede communicatieve vaardigheden.


Wat bieden we nog meer, behalve een leuke leerplek?

  • Een aantal van onze collega's zijn na hun leer-werkperiode bij ons gebleven. Grote kans dat we ook voor jou een vaste werkplek hebben nadat je je diploma hebt gehaald.
  • Ambitie mag worden beloond. Daarom bieden we jou een goed salaris en we vergoeden je reiskosten.
  • We hebben voor het hele team regelmatig cursussen en workshops beschikbaar. Dus ook voor jou.
  • We hebben hele leuke en uiteenlopende opdrachten. De ene keer werken we aan een dakterras in de binnenstad en een andere keer zijn we te vinden op een landgoed. Saai is het werk dus nooit.

Hoe verder?

Hebben we je interesse gewekt? Kom dan kennis met ons maken.
Je kunt ons telefonisch bereiken op 023 526 40 07 en vragen naar Ruud van Petten.


Tot snel!
De Mannen van Wesseling

Route
Route
© 2024 Wesseling Tuinen • Realisatie STUDIO2B