Wesseling Tuinen
Geniet vandaag herhaal het morgen
Schrijf een review

Chantal Roozendaal

Directiesecretaresse


Wat heb jij met tuinen?
In mijn vrije tijd ben ik veel buiten te vinden. Thuis onderhoud ik zelf mijn tuin, ik snoei de haag en verzorg de planten. Dat is echt mijn ontspanningsmomentje!

Tuinieren was nog nooit zo leuk. Nadat ik 11 jaar voor een grote supermarktketen had gewerkt, kwam ik bij Wesseling Tuinen terecht. Als directiesecretaresse heb ik hier een veelzijdige en uitdagende functie in een lerende omgeving. Ik had altijd al veel affiniteit met ‘buiten’ en hier wordt dat alleen maar meer. Al die kennis neem ik natuurlijk mee naar mijn eigen tuin. Tuinieren wordt alleen maar leuker op die manier.

Wat is jouw specialiteit?
Als directiesecretaresse ben ik de spin in het web op kantoor. Uiteraard ben ik telefonisch het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en leveranciers, archiveer ik binnengekomen facturen, overleg ik met het reclamebureau, handel ik sponsoraanvragen af of maak ik verslagen van vergaderingen. Daarnaast hou ik me bezig met het samenstellen van onze nieuwsbrief en schrijf ik nieuwsitems voor onze website en de diverse socialmediakanalen.

Artikelen van ChantalRoute
Route
© 2024 Wesseling Tuinen • Realisatie STUDIO2B