Wesseling Tuinen
Goed begonnen
is het
halve werk

 

Koen Rijvordt

Hovenier


Wat is je achtergrond?
Behalve als hovenier heb ik ook een aantal jaar voor verschillende campings en gemeenten gewerkt in het groen. Ik heb daarna nog een jaar in Frankrijk gewoond en gewerkt middenin de natuur. Dat was een geweldige ervaring. Toch is het ook fijn om weer terug te zijn in Nederland. 

Wat heb je met tuinen?
Het is heerlijk om de hele dag buiten bezig te zijn. Daarbij kan ik veel voldoening halen uit een goed gelukt eindresultaat. Het is ook erg leuk om zo veel verschillende tuinen te zien en te onderhouden. Dat houdt mij scherp en creatief.

Wat is jouw specialiteit?
Mijn specialiteit is het snoeien van hagen, struiken en bomen.

Waar wil je je nog verder in ontwikkelen?
Ik wil mij graag blijven ontwikkelen in alles wat met natuur te maken heeft. Dat is veel ja, maar alles hangt met elkaar samen en in dit vak ben je nooit uitgeleerd. Ik vind het mooi om te zien hoe alles in de natuur invloed op elkaar heeft. Dit sluit mooi aan op de bedrijfsfilosofie van ons bedrijf. wij gaan verder dan alleen mooie tuinen maken. Dat is onder andere de reden dat ik hier nog steeds goed op mijn plek ben.

Wat is jouw boodschap aan de tuinbezitters?
Zet lekker veel groen in de tuin! Het liefste planten, bomen en struiken die veel insecten aantrekken. Dit houdt de tuin levendig en het is ook nog eens goed voor de natuur. Het verhoogt de biodiversiteit. 

Artikelen van Koen


Route
Route
© 2024 Wesseling Tuinen • Realisatie STUDIO2B