Wesseling Tuinen
Goed begonnen
is het
halve werk

 

Koen Rijvordt

Hovenier


Wat is je achtergrond?
Behalve als hovenier heb ik ook een aantal jaar voor verschillende campings en gemeenten gewerkt in het groen. Afgelopen jaar heb ik een jaar lekker in Frankrijk gewoond en gewerkt midden in de natuur. Toch is het ook weer fijn om weer terug te zijn in Nederland. 

Wat heb je met tuinen?
Het is fijn om de hele dag buiten bezig te zijn. Daarbij kan ik veel voldoening halen uit een goed gelukt eindresultaat. Het is ook erg leuk om zo veel verschillende tuinen te zien en te onderhouden. Dat houdt mij scherp en creatief.

Wat is jouw specialiteit?
Mijn specialiteit is het snoeien van hagen, struiken en bomen.

Waar wil je je nog verder in ontwikkelen?
Ik wil mij graag blijven ontwikkelen in van alles wat met natuur te maken heeft. Ik vind het mooi om te zien hoe alles in de natuur samenhangt en invloed op elkaar heeft. Dit sluit mooi aan op de bedrijfsfilosofie van Wesseling Tuinen. Zij gaan verder dan alleen mooie tuinen maken. Dat is onder andere de reden dat ik voor dit bedrijf heb gekozen.

Wat is jouw boodschap aan de tuinbezitters?
Zet lekker veel groen in je tuin! Het liefste planten, bomen en struiken die veel insecten aantrekken. Dit houdt je tuin levendig en het is ook nog eens goed voor de natuur. Het verhoogt de biodiversiteit. 

Artikelen van Koen


Route
Route
© 2024 Wesseling Tuinen • Realisatie STUDIO2B